sm
 
  Class Schedule  

 

2017-2018 Regular Bell Schedule

Monday – Friday

7 Periods

 

Period

Start Time

End Time

Length

Breakfast   Dismissal

7:30 a.m.

7:40 a.m.

10 minutes

Intervention

7:40 a.m.

8:15 a.m.

35 minutes

Transition

8:15 a.m.

8:20 a.m.

5 minutes

1st   period

8:20 a.m.

9:12 a.m.

52 minutes

Transition

9:12 a.m.

9:17 a.m.

5 minutes

2nd   period

9:17a.m.

10:09 a.m.

52 minutes

Transition

10:09a.m.

10:14 a.m.

5 minutes

3rd   period

10:14 am

11:06 am

52 minutes

Transition

11:06 am

11:11 am

5 minutes

4th   period

11:11am

12:03 pm

52 minutes

Transition

12:03 pm

12:08 pm

5 minutes

5th   period

1st Lunch (12:08 -12:28)

2nd Lunch

(12:34-12:54)

3rd Lunch

(12:58 -1:18)

12:08 pm

1:28 pm

75 minutes

Transition

1:28 p.m.

1:33 p.m.

5 minutes

6th   Period

1:33 p.m.

2:25 p.m.

52 minutes

Transition

2:25 p.m.

2:30 p.m.

5 minutes

7th   Period

2:30 p.m.

3:22 p.m.

52 minutes

Advisory/Break

3:22 p.m.

3:30 p.m.

18 minutes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Note: Advisory class will be on the First and Third Mondays. All other days will be designated for break.